Gordijnen

Gordijnen online bij Lamellen-Gordijnen.nl

Kiest u voor gordijnen of vouwgordijnen bij lamellen-gordijnen.nl dan kiest u voor mooie en degelijke vouwgordijnen en gordijnen.  Al onze vouwgordijnen en gordijnen worden met zorg exact op gemaakt in ons volledig geautomatiseerde atelier. Alle materialen die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en worden zorgvuldig gecontroleerd voor confectie.  Er zijn zijn vele uitvoeringen en kleuren mogelijk om uw vouwgordijn of gordijn in te vervaardigen.  Wij leveren diverse collecties van gerenommeerde merken zoals : Chivasso , Dizz collectie, Jab , en Eiffinger. Tevens leveren wij ook alle bijkomende roede’s en railsen van bekende merken zoals : Busche ,Casa Valentia, Fero-line en Zabala.

Vraag online een offerte aan voor uw nieuwe vouwgordijnen of gordijnen !  

We hebben veel van de stoffencollectie voor u gedigitaliseerd, zodat u vanuit de luie stoel de gordijnstoffen kunt bekijken.Dus u hoeft niet winkel in winkel uit om uw gordijnen of vouwgordijnen te zoeken.  Uiteraard wilt u de stoffen in het “echt”‘voelen en zien en natuurlijk  of de kleur van de gordijnstof wel matcht met uw interieur. U kunt bij  lamellen-gordijnen.nl dan ook gratis uw stofstaal aanvragen voor uw gordijnen of vouwgordijnen.  Al onze vouwgordijnen worden geleverd met het zogenaamde Valencia systeem , dit zorgt ervoor dat uw vouwgordijn altijd recht hangt en dat de stof afneembaar is zodat de stof wasbaar is. Kortom zoekt u vouwgordijnen of gordijnen dan bent u bij lamellen-gordijnen.nl bij het juiste (web)adres.  

Kijk verder.

De levertijd van gordijnen en vouwgordijnen  is ongeveer 3 tot 4 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie over de vouwgordijnen en gordijnen en kunt u ook een offerte aanvragen. De prijsindicatie voor dit type zonwering is: €€

 

chivasso

Kleuren

 

 

images1

Offerte aanvragen