Luxaflex® Jaloezieën

vb_photogal_69[1]

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van de horizontale jaloezieën is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.De Luxaflex® horizontale jaloezieën nu ook in top down bottom up uitvoering leverbaar , bekend van de Luxaflex® plissé.

Luxaflex® Op Maat Gemaakt

Bij lamellen–gordijnen.nl worden alle jaloezieën exact op maat gemaakt. Ook kunt u bij de Luxaflex® horizontale jaloezieën  kiezen voor de optie Megaview TM waarbij er tussen de lamellen meer ruimte is gecreërd.Klik op de link voor een demo filmpje over MegaviewTM http://www.luxaflex.nl/nl/nl/promotions/horizontalejaloezie/sb.cn Kortom de Luxaflex®horizontale jaloezieën blijft een van de meest functionele vormen om de zon te weren

Uw Luxaflex® project is bij lamellen-gordijnen.nl in goede handen .    

Ook voor uw project bent u bij lamellen-gordijnen.nl bij het juiste adres. Wij verzorgen uw project van a tot z.  Advies , inmeten en monteren.  Wilt u een projectprijs aanvragen of meer informatie ?   

 

Stuur dan een mail naar : info@lamellen-gordijnen.nl, of bel ons op +31(0)611-355739 .      

De levertijd van Luxaflex® horizontale jaloezieën is ongeveer 2/3 weken. Hieronder vind u meer informatie en kunt u ook een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Brochure Luxaflex jaloezieën