Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn de laatste jaren geëvolueerd tot één van de meest populaire vormen van raamdecoratie. De stof is heel gemakkelijk af te nemen bij onze paneelgordijnen dankzij de velcrobevestiging. Met behulp van steunen worden de paneelgordijnen aan het plafond of aan de muur bevestigd. Voor de stoffen van de paneelgordijnen  is er een uitgebreide keuze uit verschillende stijlvolle stoffen: transparant, uni, dessin, verduisterend en de japanse panelen.Ook kunt u kiezen voor gordijnstoffen en rolgordijnstoffen om de paneelgordijnen mee te bekleden.  Tevens bestaat de mogelijk om de stoffen panelen te laten bedrukken met uw foto of een logo.

Speciale binnenzonwering voor uw huis

Paneelgordijnen zijn dan ook enorm veelzijdig in gebruik en kennen heel wat mogelijkheden naar afwerking toe. De paneelgordijnen zijn uitermate geschikt als raamdecoratie voor grote glaspartijen of als scheidingswand om een ruimte op te splitsen. Bovendien geven de paneelgordijnen  uw interieur een eigentijds en stijlvol karakter. De verzwaringslat onderaan de stof zorgt ervoor dat de paneelgordijnen mooi strak komt te hangen. Alle paneelgordijnen worden op de mm nauwkeuring voor u op maat gemaakt. Ook kunt u verschillende uitvoeringen kiezen voor de paneelgordijnen , het zogenaamd aantal sporen. De informatie hierover vind u bij productinfo.  

Kijk verder op lamellen-gordijnen.nl

De levertijd van paneelgordijnen is ongeveer 3/4 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie en kunt u ook een offerte aanvragen. De prijsindicatie voor de paneelgordijnen is: €€

 

paneelgordijn

Kleuren

 

 

products-paneel-02

Offerte aanvragen

 

 

products-paneel-05

Meetinstructie/Productinfo