Japanse Raamdecoratie

Diaz Japanse Raamdecoratie

De collectie Japanse Raamdecoratie  is een nieuwe collectie maar tegelijk één van de oudste vormen van zonwering. Deze combinatie van oud en nieuw zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor elk interieur, klassiek of modern. Het invallende zonlicht dat gefilterd wordt door het hout geeft een warme, zuiderse sfeer in huis, een verrijking voor iedere woonkamer. Deze collectie Japanse raamdecoratie  bestaat uit Japanse vouwgordijnen en Japanse rolgordijnen met of zonder volant, Japanse rolgordijnen met ketting en Japanse panelen.Met de Japanse raamdecoratie  geeft u uw interieur een zuiderse sfeer. Mooie Japanse rolgordijnen geven een duidelijke andere uitstraling dan een stoffen rolgordijn. Meer sfeer , een andere lichtdoorlatendheid zijn de twee belangrijkste verschillen. Dit geldt natuurlijk ook voor de Japanse Vouwgordijnen en de Japanse Paneelgordijnen.

  

Luxaflex® Japanse design Collectie

Met de Japanese Design Collectionvan Luxaflex®  krijgt uw huis een oosters tintje. De Luxaflex® collectie biedt mooie eigentijdse Luxaflex®Rolgordijnen, Luxaflex®Paneelgordijnen en Luxaflex® 250 mm Panels gemaakt van een uniek materiaal: washi, wat een bijzondere look geeft.De Luxaflex® collectie is beschikbaar in vier soorten washi materiaal; Originals, Washi Extra, Colours en Woven Washi. Voor wie van frisse, heldere kleuren houdt is er de Colours collectie. Meer kleuren in uw Luxaflex® rolgordijn of Luxaflex® paneelgordijnen behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Kijk verder.

De levertijd van Japanse Raamdecoratie bij lamellen-gordijnen.nl is ongeveer 2/3 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie en kunt u ook een offerte aanvragen. De prijsindicatie voor dit type binnenzonwering is: €€€

 

 

products-geweven-07

Kleuren

 

 

products-geweven-05

Offerte aanvragen

 

 

products-geweven-04

Meetinstructie/Productinfo