Verticale lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn een moderne vorm van raamdecoratie die én als gordijn én als zonwering kunnen gebruikt worden. Het systeem bestaat enerzijds uit een railmechanisme en anderzijds uit verticale lamellen. De rails zijn 100% aluminium, standaard verkrijgbaar in wit, bruin of geanodiseerd aluminiumkleur.De lamellen zijn verkrijgbaar hetzij in textiel, kunststof, alu of hout. Verticale lamellen kunnen in vele vormen afgewerkt worden: rechte ramen, trapeze ramen, horizontaal of verticaal gebogen ramen, enz…Een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn zijn decoratief en tegelijk gebruiksvriendelijk. Verticale lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde.  Binnen de verticale lamellen productengroep zijn verschillende textieltransparanties beschikbaar om aan te sluiten bij de wensen en eisen rondom de werkplek. Onze projectcollecties zijn vlamvertragend conform de strengste Europese normen. Dus ook voor uw zonwering op kantoor  bent u bij lamellen-gordijnen.nl bij het goede adres !

Uw project is bij lamellen-gordijnen.nl in goede handen .    

Ook voor uw project bent u bij lamellen-gordijnen.nl bij het juiste adres. Wij verzorgen uw project van a tot z.  Advies , inmeten en monteren.  Wilt u een projectprijs aanvragen of meer informatie ? 

Stuur dan een mail naar : info@lamellen-gordijnen.nl , of bel ons op +31(0)70-2629735

De levertijd van verticale lamellen is ongeveer 2/3 weken. Hieronder vind u de meet/montage instructie en kunt u een offerte aanvragen.

 

Offerte aanvragen

Meetinstructie