Luxaflex® Silhouette Shades

                               silhouette

Luxaflex® Silhouette Shades

Dat is wat je noemt innovatie! Silhouette® Shades van Luxaflex® zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve Silhouette® Shades is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De Luxaflex Silhouette® Shades zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De meest verkochte lamelbreedte van de Silhouette® Shades is  50 mm,   daarnaast is er de Silhouette® Shade  in de 75 mm breede uitvoering , deze uitvoering geeft meer licht in de woonkamer. Tenslotte is er ook de Silhouette® Shade van 100 mm . Voor extra grote ramen is deze Silhouette® Shade een schitterende optie.

Variëren staat vrij met Luxaflex® Silhouette Shades

De lamellen van de Luxaflex Silhouette® Shades zijn  van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Met de Luxaflex Silhouette® Shades kunt u eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht. Ook zijn de Luxaflex Silhouette® Shades leverbaar met verschillende bedieningsopties. Electrisch bedienbaar voor maxiamele luxe. Er is ook een Ultra®Lift bediening leverbaar voor de  Luxaflex Silhouette® Shades, 1 koord voor optrekken en neerlaten. Deze optie is erg handig en geeft uw   Luxaflex Silhouette® Shades een nog strakkere uitstraling.  Bij lamellen-gordijnen.nl kunt u ervoor kiezen om de  Luxaflex Silhouette® Shades  door een professional te laten monteren wat gegarandeerd voor een mooie uitstraling zorgt.

Kijk verder

De levertijd van Luxaflex Silhouette® Shades is ongeveer 2/3 weken. Hieronder kunt u online de kleurstalen van de  Luxaflex Silhouette® Shades bekijken  en direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Meet/montage instructie

Brochure Silhouettes® Shades