Duo Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen is de nieuwste vorm van raamdecoratie. Duo-rolgordijnen is een revolutionair product.Het geeft u de mogelijkheid om naar buiten te kijken terwijl de inkijk beperkt wordt met de duo rolgordijnen.  Waar men  vroeger moest overgegaan tot het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, kan men met de duo rolgordijnen dezelfde functionaliteit verkijgen met het plaatsen van één duo-rolgordijn.

Kiest u voor de functionaliteit van de Duo Rolgordijnen ?

Bij lamellen–gordijnen.nl worden de duo rolgordijnen altijd exact op maat gemaakt. Bij lamellen-gordijnen.nl dus alleen maatwerk en geen standaard maten voor de duo rolgordijnen. Bij de duo-rolgordijnen hebt u overdag vrij zicht naar buiten, en wordt ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen  belemmerd. Kortom, duo-rolgordijnen is een stijlvolle oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat, en een extra dimensie geeft aan het begrip rolgordijn. De duo rolgordijnen  zijn nu leverbaar tot 270 cm in een beperkt aantal kleuren.

Duo rolgordijnen op maat !

Wij leveren de duo-rolgordijnen  alleen in de  luxe cassette ,  met een zware onderlat en op maat . Ook leveren wij de ketting in zware metalen uitvoering zonder meerprijs!  Laat u niet verleiden door de vele lage prijzen die voor duo rolgordijnen online worden aangeboden. Vraag altijd om de technische gegevens van de duo rolgordijnen zoals u bij ons kunt vinden bij productinfo. Het is en blijft een kostbaar product, echter bieden wij zeer scherpe tarieven voor het orginele duo-rolgordijn  in maar liefst 19 kleuren !

Kijk verder.

De levertijd van de duo rolgordijnen is ongeveer 2/3 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie over de duo-rolgordijnen en kunt u een offerte aanvragen.

 

products-duorol-02

Kleuren

 

 

products-duorol-04

Offerte aanvragen

 

 

products-duorol-031

Meetinstructie/Productinfo