Luxaflex® Rolgordijnen

Luxaflex® Rolgordijnen

Kiest u voor luxe en comfort , dan is de collectie van Luxaflex® een absolute aanrader. Luxaflex® heeft het uiterst functionele  klassieke  rolgordijn nieuw leven ingeblazen. Resultaat? Luxaflex® Rolgordijnen zijn uiteraard van  topkwaliteit – geschikt om in elke kamer toe te passen.  Door de diverse  stijlen en smaak is er altijd  Luxaflex® Rolgordijn te vinden die aan uw eisen en wensen voldoet.  Lamellen-gordijnen.nl  biedt u  een uitgebreide  keuze in schitterende stoffen, in heel veel  kleuren en texturen en bieden daarbij extra opties om uw Luxaflex® rolgordijn geheel naar uw eigen idee samen te stellen.

Luxaflex® Rolgordijnen Nano Collectie

Als we enkele voorbeelden uit de collectie van  Luxaflex® Rolgordijnen mogen noemen is  de Nano collectie een uniek Luxaflex® product. Het Nano Rolgordijn is een goed voorbeeld van een nieuwe rolgordijn ontwikkeling. De vormen zijn erg  compact  gecombineerd met een strakke moderne design, plus de zeer makkelijke  manier van montage, zonder boren of schroeven, direct op het glas. Het is met namen ontwikkeld om problemen met draai-/kiepramen en glazen deuren op te lossen. Maar dit sluit niet uit  dat het mooie  Nano Rolgordijn niet op andere plaatsen uitstekend toe te passen is.

Luxaflex® Duo Blinds

 Duo Blinds: twee Luxaflex® producten in één cassette. Het product dichtst bij het raam is altijd een Rolgordijn. Aan de kamerkant is er keuze uit Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades 25 of 32 mm Fixé of natuurlijk nóg een Rolgordijn om te spelen met transparantie.

Kijk verder

De levertijd van de Luxaflex® rolgordijnen bij lamellen-gordijnen.nl is ongeveer 2/3 weken. Hieronder vind u de montage & meet instructie en kunt u  een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Brochure Luxaflex rolgordijnen