Shutters

Shutters

Onze collectie Normandy shutters worden vervaardigd van Phoenix hout deze houtsoort staat bekend vanwege zijn gewicht, omdat dit zo laag is hangt deze shutter mooier af dan andere houtsoorten. Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter.

De sfeervolle zonwering van natuurlijk materiaal

De verbindingen die in onze shutters gebruikt worden zijn ouderwetse pengatverbindingen, waardoor het verlijmde oppervlak maximaal is en optimale stevigheid wordt verkregen. De technische zijstijl bestaat uit een kern van meerdere lagen hardhout dat resulteert in een hoge duurzaamheid en stabiliteit van de panelen. De lamellen in de panelen zijn kwartiersgezaagd waardoor een paneelbreedte van 90cm kan worden gehaald, dit zonder enige problemen zoals verdraaien of vervorming.

Kijk verder

De levertijd van shutters bij lamellen-gordijnen.nl is ongeveer 10 tot 12 weken. Hierondervind u de kleuren en kunt u  een offerte aanvragen. Onze shutters worden altijd door de specialist ingemeten , die ook de kleurstalen meeneemt , zodat u ter plaatse de kleur kunt bepalen.

Zijn shutters mee te financieren in onze hypotheek ?

Dit is absoluut het geval, het grote voordeel van shutters ten opzichte van reguliere zonwering is dat het nagelvast aan uw huis wordt bevestigd.

 Offerte aanvragen

_DSC1947 conv 140p breed             _DSC1949 conv 140p breed                    _DSC1947 conv 140p breed              _DSC1950 conv 140p breed