Luxaflex® Duette® Shades

du_photogal_16Luxaflex® Duette® Shades

De Luxaflex® Duette® Shades   hebben een mooie honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Duette® Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duette® Shades van Luxaflex®  een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.

Luxaflex® Duette® Shades op maat gemaakt

Bij  lamellen-gordijnen.nl worden de Duette® shades voor u op maat gemaakt.  In vele gevallen is het opmeten van uw nieuwe Duette ®shades gratis. Grote  voordeel van het laten opmeten  is;  u maakt  geen meetfouten , die zeer snel gemaakt zijn  ! Laat u Luxaflex® Duette® shades daarom opmeten door de lamellen-gordijnen.nl, zo bent u er altijd zeker van dat de Duettes® shades op de juiste maat gemaakt worden.

Kijk verder

 Hieronder kunt u alle Luxaflex®  Duettes® kleuren online bekijken. Ook kunt u een offerte aanvragen voor uw nieuwe Duettes® shades.                           

Offerte aanvragen

Brochure Luxaflex Duette