Multishades

Multishades

Multishades  is de nieuwste vorm van raamdecoratie. Multishades is een revolutionair product.Het geeft u de mogelijkheid om naar buiten te kijken terwijl de inkijk beperkt wordt met de multishades.  Waar men  vroeger moest overgegaan tot het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, kan men met de multishades dezelfde functionaliteit verkijgen met het plaatsen van één multishade.

Multishades op maat gemaakt !

Bij lamellen–gordijnen.nl worden de multishades altijd exact op maat gemaakt. Bij lamellen-gordijnen.nl dus alleen maatwerk en geen standaard maten voor de  multishades. Bij de multishades hebt u overdag vrij zicht naar buiten, en wordt ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen  belemmerd. Kortom, multishades is een stijlvolle oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat, en een extra dimensie geeft aan het begrip rolgordijn.

Multishades tot 270 cm breed leverbaar in 4 kleuren.

De  multishades zijn nu leverbaar tot 270 cm in een beperkt aantal kleuren. Wij leveren de multishades  alleen in de  luxe cassette en met een zware onderlat. Ook leveren wij de ketting in zware metalen uitvoering zonder meerprijs!  Laat u niet verleiden door de vele lage prijzen die voor de multishades online worden aangeboden. Vraag altijd om de technische gegevens van de multishades zoals u bij ons kunt vinden bij productinfo. Het is en blijft een kostbaar product, echter bieden wij zeer scherpe tarieven voor de orginele multishades  in maar liefst 19 kleuren !   

Kijk verder.

De levertijd van de multishades is ongeveer 2/3 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie over de multishades en kunt u ook een offerte aanvragen. De prijsindicatie voor multishades is: €€

 

products-duorol-02    Kleuren

 

 

products-duorol-04 Offerte aanvragen

 

 

products-duorol-031 Meetinstructie/Productinfo