Koordgordijnen

Koordgordijnen

De koordgordijnen zijn een adembenemend product dat een nieuwe dimensie geeft aan een verticale jaloezie. Het betreft enerzijds een railmechanisme dat verschuiven en oriënteren van de lamellen mogelijk maakt en anderzijds lamellen in linten die in een dubbele laag voor elkaar zitten. U kan uw keuze maken uit maar liefst 27 decoratieve tinten. Bovendien bestaan deze lamellen in 3 uitvoeringen. Naast de 89 mm brede lamellen, kan u ook opteren voor de 250 mm lamellen en de vaste panelen van 800 mm. Deze laatste 2 breedtes worden enorm veel gebruikt als scheidingswand.

De bij-de-tijdse zonwering in uw kamer

U kan op een ongeziene manier spelen met licht en er wordt een gezellige sfeer gegarandeerd. Opmerkelijk is de grote variëteit aan kleuren. Dit innovatieve product is een must voor een trendy decoratie. Het kan niet vergeleken worden met andere raamdecoratie en geeft een speels doch chique karakter aan de ruimte. Laat u verleiden door de koordgordijnen en kleed uw woning aan met deze onovertroffen raamdecoratie.

Kijk verder

De levertijd van verticale strings bij lamellen-gordijnen.nl is ongeveer 2/3 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie en kunt u ook een offerte aanvragen. De prijsindicatie voor dit type zonwering is: €€

products-string-03

Kleuren

products-string-01

Offerte aanvragen

products-string-02

Meetinstructie