Horizontale Jaloezieën

Diaz Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een van de  populairste vormen van raamdecoratie die in elk interieur kan toegepast worden. De  horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in een zeer grote verscheidenheid aan kleuren, dessins en motieven. De horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16 mm, 25 mm , 35 mm , 50 mm. De 50 of 70 mm horizontale  jaloezie voorzien van breed ladderband is een goed alternatief voor een houten jaloezie voor grote ramen. Via een eenvoudige bediening regelt u de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht via de horizontale jaloezieën. De prijs van de Diaz horizontale jaloezieen is zeer concurrent, vraag dus snel u offerte aan.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van de horizontale jaloezieën is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.De Luxaflex® horizontale jaloezieën nu ook in top down bottom up uitvoering leverbaar , bekend van de Luxaflex® plissé. Ook kunt u bij de Luxaflex® horizontale jaloezieën  kiezen voor de optie Megaview TM waarbij er tussen de lamellen meer ruimte is gecreërd.Klik op de link voor een demo filmpje over MegaviewTM http://www.luxaflex.nl/nl/nl/promotions/horizontalejaloezie/sb.cn Kortom de Luxaflex®horizontale jaloezieën blijft een van de meest functionele vormen om de zon te weren.

 

Kijk verder

De levertijd van Luxaflex® en Diaz horizontale jaloezieën is ongeveer 2/3 weken. Hieronder kunt u verder zoeken naar meer informatie en kunt u ook een offerte aanvragen. De prijsindicatie voor horizontale jaloezieën is: €€

 

horjal2_ok

Kleuren

 

 

products-horjal-02

Offerte aanvragen

 

 

products-horjal-01

Meetinstructie/Productinfo