Luxaflex® Houten jaloezieën

wvb_photogal_22[1]

Luxaflex® Houten jaloezieën

De Luxaflex® houten jaloezieën zijn  beschikbaar in een unieke serie houtsoorten. De Luxaflex® houten jaloezieën  geven een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Bij de Luxaflex® houten jaloezie  heeft u een ruime de keuze in nerf,vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband.

De bovenbak van de Luxaflex® houten jaloezieën is leverbaar in de volgende uitvoering:   Evolution en Fusion design. De exclusieve reeks decoratief ladderband voor de houten jaloezieën zorgt voor een grote verscheidenheid binnen deze speciale collectie. Er zijn meer dan 50 opties, zoals effen tinten, strepen of bloemmotieven, suède, fluweel en nepbont.

Bij lamellen-gordijnen.nl maken wij u Luxaflex® houten jaloezieën op maat , ook kunt u online  alle kleuren bekijken. De meest verkochte houten jaloezieën zijn de 50 mm houten jaloezieën , uiteraard voorzien van een mooie ladderband. Vraag hieronder online uw offerte aan, en u ontvangt de aanbieding binnen 7 werkdagen in uw mailbox !  

Levertijd & kleuren

De levertijd van de Luxaflex® houten jaloezieën bij lamellen-gordijnen.nl is ongeveer 2/3 weken. Bekijk hieronder de kleuren van de Luxaflex houten jaloezieën & de bijbehorende ladderbanden.

 Offerte aanvragen